Besök hemma i Sundsvall

I helgen blev det hembesök i Sundsvall, hade tänkt mig en lugn helg och en ute kväll med tjejerna...-Men den lugna helgen blev hektisk med fullspäckade dagar! Å ändå hann jag inte träffa alla. Varför blir det alltid så? Även om jag spenderar två dagar eller flera veckor hemma så tycker jag mig aldrig hinna med allt och alla!!

Hur som helst var helgen lyckad, det är inte mycket som går upp mot att spendera tid med tjejerna i Sundsvall! Det blev en en utekväll med Marie, Negin, Frida och Anki som tog en visit på förfesten. Jag hann också med en film/vetgirig kväll, göra stan dag och en bakis dag tillsammans med Fritte.

Filmkvällen som mer eller mindre slutade med ett fanatiskt duellende på vetgirig.nu var rolig och det känns som om det kan ha vara inkörs porten till ett framtida beroende =) Där utmanade vi andra som var online i frågesporter som innehöll alla möjliga och omöjliga frågor. Det gick inte att sluta och var i alla fall efter ett glas vin otroligt roligt!! Jag och Frida blev helt fast, vi kunde inte ge oss förrän vi vunnit duellen flera gånger i rad, för inte förrän då kunde vi gå och lägga oss med riktig vinnarkänsla =)

Saknar alla redan!

(Uppdaterar med lite bilder senare)

RSS 2.0