Jag tror jag kanske blivit en pluggoman =)

Jag tillhör ju den stora skalan människor som jobbar som bäst när det är lite tidspress, brukar till exempel inte börja med skoluppgifterna sådär fasligt tidigt utan väntar gärna tills det börjar brinna lite i knutarna. Jag sitter då klistrad framför datorn de sista dagarna eller sista dagen med fingrarna smattrande på tangentbordet för att få ner allt viktigt som rörts sig i huvudet och som stått i texterna. Ändå brukar jag vara ganska duktig på att just läsa i tid, i alla fall nu när man faktiskt kan välja att läsa sådana kurser som man själv tycker är intressant.

I alla fall så har jag pluggat ett tag nu, så pass länge att jag kan ta ut min examen som planerat och jubla för den efterlängtade dagen då pluggets dagar skulle ligger bakom en...MEN nu när den dagen är kommen vill jag inte släppa plugget helt, jag tycker faktiskt att det är extremt roligt att få lära sig nya saker, se nya perspektiv och utveckla det där i som finns innanför pannbenet. Så jag har nu sökt nya kurser inför hösten, både som backup om det inte dyker upp så mycket annat och för att kanske kunna trixa ihop en eller flera av kurserna på sidan av ett jobb.

Jag tror jag blivit en pluggoman!!

Jag har sökt jätteintressanta kurser! Så det känns långt tid att vänta tills Januari, då de börjar...Jag har sökt: Ledarskap och Kultur, Japanska och Danska =) Allt på distans förstås så att de går att läsa vartän i världen och under de tider som passar mig.

Ha så kul i Sundsvall mamma, Maria och Öznur! Å Maria och Öznur höj inte volymen å ta det lugnt med HA, HM och allt vad ni nu kallar det ;-)


All by my self...

Jaha, ny dag och nya tag =) Solen skiner idag med, men stranden får vänta. Idag ska jag kolla upp lite internet grejer så det blir inte så mycket solande. Annika och Hanna har åkt in till Phuket town för att shoppa loss, så jag sitter här själv. Det känns lite ensamt men samtidigt kan det vara skönt att få lite alone time.

Ikväll är det Halloween -tjoho! Vi har gratis inträde på två roliga ställen, så har Hanna och Annika några krafter kvar efter att ha sprungit i alla affärer så ska vi nog gå ut en sväng ikväll.

Annars så tänkte jag nog kolla upp ett gym här i närheten idag, jag tror inte att det blir någon Thaiboxning än för jag känner mig inte peppad för det. Lyfta lite skrot och springa på löpband känns mer frestande just nu, Thaiboxningen får vänta.

Å ledsen, har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på just nu, jag har alltid under mina resor förlitat mig på någon fotogalning i sällskapet som stått för alla fina bilder (t.ex. Maria även om hon mest fotar djur haha, Anna, Niklas, Emy, Ida, Mickey är kända fotografer från tidigare reor). Vi nämligen på att ingen av oss är någon fotonisse så vi får verkligen påminna oss själva att fota MERA. Jag lovar att det kommer mer bilder sedan, jag ska försöka ta på mig det ansvaret. Det som är problemet är att när jag ser nått fint eller så, så vill jag vara där med hela "mig själv" och att då ta fram kameran för att foto tycker jag kan störa upplevelsen lite. Jag antar att det handlar om vana och jag lovar att bli bättre.

Annars om det är någon fotogalning där ute som vill till värmen så kan vi alltid rekrytera nya resemedlemmar =)

Kram på er därhemma


Sol = Stranden

Nu verkar det som om vädret börjat blivit stadigare =) andra dagen med skinande sol och blå himmel. Så nu när alla återhämtat sig från magsjuka och andra krämpor ska vi ta vårat pick och pack ner till stranden för att njuta av livet heeela dagen =)

Jag har ännu inte kommit till de stadiet då jag skyr de värsta soltimmarna och strandlivet inte lockar lika mycket längre. För tro mig efter ett tag så kommer även en vardag till de tropiska Thailand, utan att säga att det behöver vara något dåligt med det.

Till veckan kommer Bianca, Mari och David till Thailand. De kommer inte i ett sällskap, så de kommer vara utspridda i norr, sydväst och sydost. Var av Bianca i Bangkok, David på Phuket och Mari på Koh Samui.

Å till dig Linda: Kul att höra från dig! =) Å Grattis till lillen!! Har mailat dig. Kraaaam


Captain Morgan

Beställer sushi utanför vårt place


Grattis Annika =)

Igår firade vi Annikas födelsedag, det blev ett restaurang besök på ett UNDERBART sushi ställe! Sedan drog vi iväg för att ta nått att dricka och se oss omkring. Kvällen avslutades på Tiger där vi dansade in på småtimmarna, strax innan vi gick hem så stannade vi på ett svenskt ägt ställe som var rätt trevligt. Det är ju inte det lättaste att hitta ställen där det är dominerande unga människor, å då inte bara av det kvinliga könet här i Patong. Men vi lyckades faktiskt ganska bra =) Här kommer bilder från kvällen


Captain Morgan

 

På MBK

 

Captains på MBK i Bangkok

 

Captains på Bio med Rain

 

 

Captains hemkommen från en regnig strand i Patong Phuket


Nu får du uppdatering lillen

Hej och hå =) Jag har inte varit duktig på att uppdatera men nu ska ni få lite summeing på de senaste dagarna -från avresan på Bromma flyplats till guesthouset i Phuket.

Ja resan gick bra, förutom en låååååång väntan i Bryssel. Måste säga att jag gillar Etihad, bra service, fräscha plan, god mat och en egen tv skärm.



Hanna-Panna på Bryssels flygplats

 

På Flyget

 

 

Jaha och efter sisådär 24timmar efter att vi lyft från Bromma landade vi i Bangkok, allt gick smidigt och i lobbyn på hotellet mötte vi Annika som kommit till Bangkok dagen före.

 

Annika och Hanna i Bkk

 

 

Sedan åkte vi med Air Asia till Phuket Patong, där jag är just nu =) Idag så har vi varit i Kata och badat, först så regnade det en massa men sen så sken solen och vi har alla fått färg hihi!

Ikväll ska vi fira Annika som fyller år, det blir Sushi på en restaurang i närheten sen lite partaj kanske.

 

Å Maria this is for you:

 

 

 


Nu är det en dag kvar...ojoj!

Jaha, ja nu är det en dag kvar och det börjar kännas i hjärtat att jag snart måsta lämna alla älskade här hemma. Det känns också skönt att lämna kylan och framförallt skönt att stå inför nya äventyr =) men ÅÅÅÅ så jag kommer sakna alla här hemma!!! Det svider när jag tänker på det, så dom tankarna plockar jag åt sidan tills avfärden.

Idag bokade vi boende i Bangkok på Bangkok Boutique Hotel, efter mycket om och men så blev det ett lagomt billigt hotell med superläge =) Har jag nämnt att Annika ska med också? nää det har jag nog inte, så vi blir alltså tre stycken =) Super skoj!!

Nu ska jag snacka skit med lilla lillasyster å sen sova..

Saknar er alla redan och tycker det e jättretråkigt att jag inte hunnit träffa alla innan jag åker men vi höras på el telefono, facebook och msn!

Kram

Visum ansökan och nått trevligt på gång...

Idag var jag och hämtade ut Hannas pass och visumansökan på posten så imorgon bär det av till ambassaden där vi ska söka visum.

Jag ska på en intervju som jag inte kommer berätta mer om nu, om det går bra får ni höra om det, går det inte så bra så kommer det inte vara så mycket att prata om. Ni får gärna hålla tummarna för mig! Jag ska göra mitt yttersta för att lyckas =)

Nu börjar resan verkligen närma sig, om två veckor är jag och Hanna i Bryssel och väntar på flyget som ska ta oss vidare till Abu Dhabi, där vi byter igen för flyget mot Bangkok.

Ska bli såååå skönt att komma ner till värmen, känns som om kylan på allvar dragit sig in över Sverige och i samma svepande rörelse som kylan tagit över lyfter jag och Hanna snart från Svensk mark för att spendera dagarna i varma Thailand.




Den 20:e drar vi =)

Nu bär det av igen! Den 20:e drar jag och Hanna till Bangkok och sedan vidare ner till Phuket. När högsäsongen närmar sig kanske vi åker till Bangkok eller någon annanstans. Jag är nyfiken på andra delar av Asien också även om man kan tro att Thailand är det enda som intresserar mig =) Så kanske kanske drar vi till nått annat intressant land också.

Japan, Kina och Singapore skulle vara häftigt att få uppleva. Det känns spännande att åka iväg och inte riktigt veta hur det hela kommer att utvecklas. Tidigare resor har jag ändå bokat boende under lång tid och så, måste säga att jag har aldrig varit någon backpacker, men den här gången har vi bara bokat en månad i Phuket. Vart vi ska sen, ja det bestämmer vi då.

Så här ska vi bo där:


RSS 2.0