Vandra 1,6 mil är väll inget men först blir det rosa strand besök!

På onsdag ska jag gå Samaria igen =D jiiipii va kult!

Imorn bär det av till en rosa strand, och jag lovar att ta kort ...

Här är jag i uniform i alla fall


Energi

Ibland känns det bara som någon står med en dammsugare och drar ur allt energi och kvar blir man som en tomt fodral som ändå fortsätter med dagens måsten och skalet matar av allt på ”to do” listan. Alla har vi såna stunder eller i alla fall de allra flesta av oss. Fast det är inte det jag vill komma fram till, jag vill skriva några ord om alla dessa människor som ger energi. De som kanske inte vet om det men som ständigt med handlingar eller genom att bara finnas fyller en med positiv energi.

För några dagar sedan hade jag lika mycket energi som en ballong ser ut att ha efter att luften pyst ut. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men min syrras roliga inlägg i bloggen fick det att vända för mig! Å min underbara familj, jag behöver bara tänka på dom så får jag energi! Sen kvinnan som är glad i både katter, människor och hundar…vi partar självklart om min kära arbetskamrat Rosel som skickade ner en bok jag önskat mig, hon anar nog inte riktigt hur tacksam jag är! Jag är så glad för boken och framförallt för en den värmande gesten som ger mer energi än en lång natts sömn!

Tack alla energigivare ni förtjänar en stjärna i himlen!


Katten med P som i personlighet och Apollo

Man tror han är död men han sover faktiskt såhär!









Plånkan tog ett dopp och herrgårman hoppade upp i famnen på mig och Lina! =O

Fastnade lite med klacken och gjorde en häftig rörelse med armen -så jag slängde plånkan i hamnen, behöver jag berätta att jag i samma stund tjuter av panik över det jag gör!?

..och natten innan blev jag och Lina attackerad av herrgårman










Mitt gäng!



Så här är vi, nästan alla!

Jag har fått klagomål om dålig uppdatering så jag ska bli bättre på det nu när jag kan tjuva lite internet i trappen utanför min lägenhet.

Idag var jag, Petra, Hasse, Marcus och Rosel på tur. Vi tog oss till södra sidan och besökte Preveli klostret, Palm beach och till sist Spili. Dagen blev lagom lång men nu mina damer och herrar ska jag läsa på lite inför morgondagen för då ska jag och Marcus vandra 1,6 mil!

Samaria here we come!


RSS 2.0