Action

Senaste bussfärderna har innehållit en del action på gott och ont. Det inkluderar bland annat en trasig fönsterrunta och en del svordomar. Man överlever det mesta och det är ingen idé att stressa upp sig, eller hur!? För vad hjälper det..

Lite frustrerad var jag dock men efter att gått på bio och sett en riktig action -Salt så var morgonens action i det förgågna. Filmen var bra, och speciellt sällskapet: Mackan och Britt!

Action blir det också imorgon! Ett fullspäckat arbetsschema och sedan utgång med start hemma hos mig. Jag har också inhandlat min överraskning hehe =D å ska börja lite på den idag.

Action=att arbeta som reseledare!


Dagar i paradiset

Härligt att vara på Kreta, pratade med min vän Alex om det för ett tag sedan och jag måste säga att det är bra mysigt att bo och jobba här!

Visst det är dagar och stunder då det är jobbigt, men jag ska verkligen se till att njuta av de sista veckorna med mitt underbara team innan det är dax att dra hem till Sverige en stund.

Jag vet att jag skrivit det förut men jag måste säga att man verkligen förstår vilket underbart land Sverige är när man är borta så mycket, och också vilka underbara platser det finns runt om på jorden.

Snart är det val hemma i Sverige och visst är man lite spänd att se vilket parti som vinner....


Vi är där vi alla trivs bäst men sällan har råd att vara: Häagen-dazs =D


Längtar

Full rulle här i Rethymnon, jag ska snart gå och möta ankommande gäster och sända ett annat gäng hemmåt igen och det inkulderar min danske vän Sören (Usch vad tråkigt!).


Slog mig precis att jag längtar efter en massa saker..

I Oktober kommer min moster och hennes bästis Håkan på besök i Rethymnon. Jag längtar
I November ska jag åka hem i 8 dagar och träffa hela min familj. Jag längtar
I November ska jag också åka till Thailand och jobba, träffa Jade, göra Phuket igen och träffa gamla vänner. Jag längtar

Jag längtar hem och jag längtar ut i världen på samma gång!


Free like a bird!

Imorgon är jag fri som en fågel och jag kommer att välja att ligga inne, ignorera det vackra vädret och bara sova ut. Sen kan jag ta tillvara på lite solstrålar och kanske slänga mig i vattnet, sola och promenera efter vattenbrynet..sedan avsluta dagen med en lagom lång sväng in till gamlabyn, sakta vandrandes genom de slingriga smala och charmiga gatorna och spontant ögonshoppa onödiga och nödvändiga saker. Sounds lika an aaaaaawesome dag!

Å det bästa av allt
, jag är fri som en fågel imorgon och kan snickra om mina planer närsom =)


Teamet/Minifamiljen/Vännerna








Hittade gamla bilder på minneskortet...

När kusin Anna och Jakob var på besök, det känns som en evighet sedan!










Mitt badrum innehåller en minneshörna för hemresta vänner och kollegor!


Hej...

Jag är tillbaka.


RSS 2.0