Finbesök!

Efter ett jobbigt farväl av Nicole, Mikaela och Alexandra så kom moster Eva och Håkan ner med samma plan som Mickis och Alex åkte hem med. Förväntansfullt väntade jag på bussen som skulle komma med moster Eva och Håkan för -Jag skulle ha mosters och Håkans transfer! =O

Bussen rullade så småningom in..

Medan jag tog stegen upp för trappan i bussen funderade jag på vart de satt och om jag skulle kunna se dom med detsamma. Jag hälsade på chauffören och tog mikrofonen i handen.

Samtidigt som jag såg mig omkring i bussen funderandes på vart gulliga moster och Håkan satt. Jag tog ett djupt andetag och sa  ”Hej! och välkomna till Rethy..”(Så behövde jag inte fundera mer, Eva hoppade som ett uppspelt barn vinkade och klappade händerna) ”Hahahaaa!” Ja ordagrant, jag började skratta!

Jag tittade bort och lyckades samla mig tillräckligt för att förklara situationen ”min moster är med på bussen och hon hoppar och vinkar så glatt att jag blir full i skratt”. De andra gästerna verkade rätt så roade av det hela också XD

Glad är jag i alla fall att ha dom här! Vi har haft många trevliga kvällar med god mat och mycket mycket mera skratt! Å idag ska jag spendera hela eftermiddagen med Eva i stan, vi ska bara rå om varandra och strosa runt. Håkan däremot drar ut på en cykeltur upp i bergen idag.

Hadé

Sista veckan i Geourgioupolis..

Sitter i ögonblicket på ett mysigt café i ännu mysiga Georgioupolis, byn som jag besökt varje vecka i många månader nu. Byn som bjudit på en del utmaningar och många fina dagar. 

Sitter här och kan omöjligt känna mig annat än lite ledsen för att byn snart är tömd på turister, och då finns det tyvärr ingen anleding för mig att ha schemalaggda besök hit =( 

Blickar ut och njuter av stunden, njuter av att sitta här på ett av mina favoritcaféen och för en stund bara andas och finna ro.

...fast h*lvete, fick precis besök av en äldre man som satt sig brevid mig och röker feting cigarren var av all rök blåder på mig!!

Ska ta notan och få lite frisk luft!

Syns snart därehemma =)

RSS 2.0