Harliga dagar pa stranden

Nu nar Maria och mamma ar har blir det manga stranddagar, iallafall fram tills dess att Maria blev sjuk. Maria har vart lite smahangig sen vi kom hit. Hon har ocksa berattat for mig och mamma att hon inte behover snyta sig nar hon ar snorig eller harkla upp slemm nar hon ar slemmig i halsen for att det ar ackligt. Jag och mamma sa att hon kunde fa i bihalorna om hon inte snot sig...men nej nej det gick bra att bara gora det bara ibland. Igar fick Maria feber och jatteont under ogonen och i huvudet, vi akte till doktorn som gav henne medicin mot -bihaleinflammation!. Stackarn madde jatte daligt men ar mycket battre idag, forhoppningsvis ar hon nere pa stranden om nan dag. Men en sak ar sakert och det ar -hon har fatt sig en riktig minnesbeta! som mamma skulle saga.


 

Nyar!!!

Inatt ar det nyar, de e ju kul. Tyvarr ar Maria sjuk sa vi gor det basta for att ha det mysigt pa hotellrummet. Vi kopte hem mat och godis for ca 150kr sammanlaggt. Nu sitter jag vid internet efter att ha sett Gothica med Maria. Hoppas alla ni darhemma far en jattebra nyarsafton aven om det drojer lite langre innan ni nar tolvslaget.

Kram




Den samsta filmen nagonsin

Jag och Maria var pa bio och skulle se en Thailansk film vi sett reklam for och tyckte verkade bra.....oj oj de var den absolut daligaste film jag sett. Inte undra pa att den sag ut att handa mycket i filmen pa reklamen eftersom det var fem kortfilmer. Varav den sista involverade en tecknad katt, nallebjorn och riktiga manniskor. DEn var sa dalig att vi hade ganska kul at filmen!

Kram


Jul jul strålande jul...

Julafton var jättemysig, vi gick till en trevlig restaurang och åt trerättersmiddag. Där satt vi och snackade bra länge innan vi begav oss ut för att kika i lite affärer, sen bar det av hemmåt.







Kram alla därhemma!

Koh Samui

Nu ar jag pa koh Samui med mamma och Maria. Vi badar, shoppar litenoch ater gott. Idag ska vi leta efter vart vi ska fira jul jag hoppas pa nan svensk restaurang sa man far lite riktig julskinka, senap, vortlimpa med mera. Jag ar jatte glad att vara i solen men avundsjuk pa alla dar hemma som far en halig julkansla av snon och fa ata riktigt julbord, aven om inte julbord ar sa speciellt ar riktig julskinka, hardbrod, vortlimpa, potatis riktigt gott! och nu kanske vi far prova pa nan thailansk variant och det smakar inte sa gott i mina tankar men vi far se.

Kram pa er darhemma!

A Emy och Ida, jag saknar er!!!

Oj vad fort det går

Imorse var jag med Ida till busstationen för att säga hej då. Det kändes tråkigt men vi hade ju henne i Thailand på "lånad" tid. Resan hem för henne skulle ha varit den 29:e nov men blev istället den 10:e dec. Tiden har gått så fort! Igår var vi och åt tapas på ett jätte mysigt ställe, en mycket bra andra hejdå middag!

Gú va kul vi har haft!



Ong bak















Härliga strand dagar

Nu har vi haft finväder i några dagar och vi har tagit oss till tre nya stränder som alla var finare än den stranden vi bor på. En strand fick vi gå genom djungeln för att komma till, de var lite läskigt speciellt när Ida berättade att hon såg två stora tusenfotingar och en liten orm påväg tillbaka. De andra stränderna var mer bebodda av människor och där har jag jobbat på brännan =) (passa dig Maria!)







Bianca, jag och Jennifer

Häääärliga dagar!!

Thaiboxning

För några dagar sedan var jag och Ida och tittade på Thaiboxning. Här är lite bilder...












Sol

Nu har det varit så fint väder i några dagar att plugget flyttats från datorn på papillion till stranden och därför har jag inte hunnit uppdatera så mycket. Men ikväll eller imorgon kommer det bilder, jag gör min vanliga, uppdaterar med typ 4 inlägg med en gång =)

Ha det bra så länge!

Kram!!!!

RSS 2.0