Uppdatering

Flygen igång igen =D

Hellelulija! Å en riktig rivstart också -10flyg idag och ett imrogon. Tänk va glad man kan bli både över att få gäster och att ha hela teamet samlat igen =D

Så har två nya guider kommit ner också, å de slapp bussa ner nu när flygen är igång.


Å mitt i allt så kan jag konstatera att jag nu vet varför man kanske går upp i vikt när man arbetar som reseledare. Min attityd till det innan jag åkte var -Nä men jag kommer inte göra det, de e bara att tänka på vad man äter. Detta är svårare ä'n vad jag trodde eftersom när man saknar dem där hemma, ja då vänder jag mig till min trogna tröstare CHOKLAD!

Nu ska jag möta en buss full av turister, have a great day!


Gullkatter


.....Anders


Lugnet före stormen?

Ja det är frågan, nu är det åter lugnt här men i väntan på nya besked. Så jag laddar för att snabbs förändingar.

Nästan så att det är lite obehagligt att vara ovetandes om på vilket sätt det här ska lösas och när....

Avvaktande....

och

stilla....

Vulkanutbrott, en krock och två nya reseledare senare -Vilken dag!

  • Här sitter man, långt ifrån vulkanutbrottet men ändå så beroende utav vad som kommer utifrån kraten och åt vilket håll vinden bestämmer sig för att blåsa. Ändock är det bara att avvakta och se.
  • Innan vulkanutbrottet lamslog skandinaviens flygplatser hann två trevliga reseledare boarda planet i Danmark och Norge för att joina oss härnere på Kreta.
  • Idag var jag även med om en mindre krock, så kan det gå när bromsarna inte funkar som de ska. Som tur var gled vi in i bilen framför i ca: 20 km/tim i timmen så ingen skada skedd.
  • Nu väntas det spänt på besked om när flygplatserna öppnas igen....Fortsättning följer

By the way: Ingen hår förlängning här inte its all real ;-)
Å vikten den hålls tack vare min starka karaktär!


Vilka härliga dagar

Den här veckan har jag haft servicetelefonen, vilket innebär jour 24 timmar om dygnet, lång siesta mitt på dagen och tillgång till bil. Med tanke på att det inte är så mkt folk här ännu är det en stillsam uppgift än så länge.

I övrigt så har både mina underbara kusiner Anna och Helena bokat resa hit ner =D Anna kommer i slutet av denna månad och stannar en vecka. Helena med familj kommer den 8 Juli och stannar två veckor på vårt Club hotell. Å det ska bli sjukt roligt!! Längtar efter dom båda, å små trollen Engla och Emil å Johan så klart!

Igår var vi och testade en utflykt, det involverade mat, show, dans och teaterspel. Riktigt skoj, och jag hade som roligast åt Anders dans och rop på hjälp men så fick jag äta upp det sen när jag blev uppbjuden på en mer utmanande dans...haha jag sa stopp och belägg när dansaren sa att jag skulle hoppa upp och lägga benen runt hans midja.

Nu sitter jag på mitt internetställe nummer ett GURU och har försökt ringa min söta mor men inget svar på jobbet eller hemma =( Ska slå en pling till pappa och bror nu.

Kram


Anders, Britt, Petra och jag under en karaoke kväll


Dååålig uppdatering!

Det sker ganska mycket här på dagarna så det har då skett desto mindre på bloggen, jag ska försöka att bli bättre på det!

Jag är inte på min egna dator just nu så jag uppdaterar med bilder nästa gång jag är inne.
Å smygläsare, jag syftar speciellt på en, sluta med det!

Kram


Vad viktigt de är med ett bra team här nere!

Jag glädjer mig åt att ha så bra arbetskamrater och keystaff! Speciellt när det är påsk och jag längtar extra mycket efter alla därhemma...


Anders, jag och Britt


Anders, Britt och Rosel
...jag måste skaffa en bra bild på de i keystaffen också!


Saknar sånna vardagliga saker hemma så som...

























...skulle kunna fortsätta den här fotouppladdning hur länge som helst. Saknar er!



RSS 2.0