06.10

Kunde verkligen inte somna om så nu ska jag upp och baka blåbärsmuffins till alla på jobbet, för det är ju min sista dag! Känns konstigt, inga mer galenskaper med alla på jobbet på ett tag. Kommer verkligen att sakna er!

Men även om det är sista dagen på jobbet idag och det känns tråkigt så är det ju festligheter två lördagar i rad med alla från jobbet och så kommer ju Emy med till Thailand...så det är måååånga roliga daga framöver!!

Nu är det muffinsbak pågång



Nu blir det bråttom, hinner inte ta med alla deltidare och extringar i bilden...

Vilken fin klänning



Min lillasyster ville så gärna vara med att tävla om den här fina klänningen på Anna Kubels blogg. Så vad gör man inte =) Håller tummarna, Anna är ju jättefin i den och det skulle nog lillMaria vara också som för övrigt är en trogen läsare till Annas blogg.

Kram till dig Lillen





3,5 mil den här veckan!!

Kom precis tillbaka efter en joggingtur och konstaterade precis att jag sprungit 3,5 mil under den gångna veckan...fan vad jag är bra =)

Imorgon är jag ledig men ska in till stan med mamma och moster för att strosa runt lite och hämta mitt visum, hann precis på håret in i onsdags för att lämna ansökan. Det blev hysteriskt letande efter en fotoautomat efter att ha hittat en som var ur funktion, väldigt irriterande, eftersom jag spanat in denna automat flera dagar innan men ur funktionslappen satt uppklistrad inuti automaten så den såg jag i sista stund =(

När jag väl hittat en automat möttes jag av en del nymodigheter som jag inte riktigt kunde hantera. Man fick se digitala bilder på en skärm samtidigt som man blev fotad, det blev så distraherande att jag lyckades stirra på dessa när blixten kom så jag tittade ner på tre av fyra bilder. Men som tur var fick man välja att inte skriva ut dessa utan ta fyra nya, vilket jag valde. De senare blev bättre förutom att jag rörde mig för mycket på ena bilden =) Men bråttom var det så ingen tid fanns till att vara kräsen.

Jag hann och allt slutade lyckligt förutom att fotoautomaten drog för två omgångar kort på mitt visa, trots att jag bara skrev ut en!


Min "lediga" dag

Imorgon är jag ledig men har planer från morgonen till kvällen. Blir nästan alltid så, jag känner mig mer pressad inför en ledig dag som morgondagen än en vanlig jobbardag. Vet inte hur jag ska hinna med att gymma, fixa visum, städa huset, hjälpa syster med hennes första jobb och thaiboxas...men det spelar ingen roll dessa saker ska klämmas in i min "lediga" onsdag.


En gammal bild från Kvarnis på Anna, Lars, mig och Niklas

Vad skulle jag inte göra för några härliga lugna dagar uppe i Kvarnis nu =)

Missade lördagen men alla i Sundsvall

Tråkigt att jag missade "sista" kalaset med alla vänner i Sundsvall i Lördags, nu beger sig många till sina studentstäder för höstens allvar. Jag ska försöka komma upp innan jag åker och hoppas på att ni kommer ner nått nått och hälsar på mig och Negin. Har ju lyckats få ner Frida en gång så hoppet finns =)

Insåg att det bara är en månad kvar

Om en månad är jag i luften, känns härligt att tänka på en dyster dag som denna. Fast jag måste erkänna att jag börjar känna mig nervös. Emy med lillasyster Ida kommer efter två veckor, men att landa i Bangkok själv känns lite pirrit. Men vart skulle man komma här i världen om man backade för allt som känns läskigt. Så nu är det fokus på hur varmt, härligt och underbart det kommer att bli inte på att jag landar själv i Bangkok och spenderar två veckor där utan någon här hemmifrån.


Jag, Viktoria och Anna
från hösten 07 Koh Lanta



Härligaste joggingturen

I eftermiddags bestämde jag mig för att ta en joggingrunda, började på min vanliga slinga men bestämde mig för att dra in på en stig. Jag joggade förbi ängar, vatten, skog, gamla hus med mera samtidigt som mp3 i mina öron bytte av låt efter låt och tankarna fick komma och gå som dom ville.

Så befriande och helt undebart!!

Bloggen om min resa

Har tänkt att jag ska fixa om bloggen till det jag ursprungligen tänkte att den kunde vara bra till att ha. Nämligen att uppdatera de som är intresserade om vad jag har för mig när jag reser, lite tankar och annat som faller mig in. Så veck med det som inte hör hit och med skitinläggen =)


Snart börjar skolan

Har precis börjat förbereda allt inför terminen. De mesta av kurslitteraturen är beställd, de viktigaste datumen är inskrivna i kalandern. Så snart är det dax att spendera dagarna med näsan i olika böcker, en del intressanta en del obeskrivligt tråkiga. Är lite nervös för det känns som om det var så länge sen jag pluggade även om jag bara tagit en termins uppehåll. Men jag tröstar mig med att jag kommer ligga i solen istället för i ett tråkigt klassrum =)




Ny och fräsch!

Tyvärr så handlar inte rubriken om mig utan min bloggs nya utseende. Anna var så snäll och fixade till den och jag blev jätte nöjd!

Efter en lång dag på jobbet är jag jätte trött och tänkte göra en tidig kväll, ska upp och springa innan jobbet imorn och ska jag ha motivation till det måste jag ha sovit i minst 8 timmar.

Gó kväll

Sista klänningen

Den här var ju så söt, kunde inte motstå!
Ps: Emy jag lovar inga fler köp, nu ska vi skramla allt vi har till underbara dagar i Thailand =)

Från HM



Laddad upp inför dagen....

Idag skulle det bli jätte mycket på jobbet. Jag och Emy skulle placera oss vid skoavdelningen och bestämde för att ladda upp med energi kickar som godis, enegidryck, energi halstabletter, kexchoklad, vindruvor och jordgubbar bak på skolagret. Det lustiga var att det inte alls blev så stressigt som vi förväntat oss...men det blev desto fler besök in till skolagret ;-)



Gó natt

Tillökning!!

Nu blir sällskapet större, Emys syster Ida ska också med till Thailand! Så jag var tvungen att uppdatera kortet från framtiden =)


Dom flyger tillsammans den 3:e oktober och jag den 17 september, det blir sola, bada, thaiboxas, resa runt, plugga och bara njuta!

Så nu blir det en hälig blandning av dalmål, norrländska, engelska och thai på detta äventyr =)

Va kul vi ska ha tjejer!!

Emy och jag i Thailand

Min arbetskompis Emy har bestämt sig för att följa med till Thailand!!! Thjo ho vad roligt vi kommer att ha det!

En bild från framtiden, tagen typ 081010


Hoppas på en tripp till Sundsvall snart

Jag kommer försöka ta mig till Sundsvall snart, så att vi kan träffas innan jag åker iväg...Saknar alla kvällar hos Frida =) Så jag tänkte försöka åka innan alla drar tillbaka till sina studentstäder.


Påväg hem efter en kväll ute, vad vi hade roligt =)
Negin och jag påväg hem efter en kväll ute



Kamera Karamell Kamera Karamell Kamera


Ååh äntligen har jag köpt en ny kamera! Det blev en Canon Ixus 80 is i färgen karamell, jag har hört att den är bra så jag hoppas att jag blir lika nöjd med den som alla andra verkar vara. Ska ladda den nu och testa den senare ikväll.

Måndag efter en allt för rolig helg

Trött är man, borde kanske vara pigg efter två dagars ledighet men helgen har varit fullspäckad av roliga saker som gör att jag känner mig för sliten för att börja en ny vecka.

I fredags kom Frida och vi drog in till stan och drog hem efter midnatt. Lördagen var vi inne i stan och hade allmänt oflyt, trots det så lyckades vi återfå ett gott humör och kvällen blev lång. Vi var hos Emy i stan och förfestade med en massa andra vänner. Emy uppdaterar förhoppningsvis I say drew snart med lite roliga bilder.

På söndagen drog vi oss ur sängen med stora ansträngningar och begav vi oss till stan för äta lite i gamlastan och gå på armé museet. Mat blev det men inget musee besök eftersom dom stängde klockan fem och vi var lost bland stockholms krångliga gator vid fyra tiden.

Nu är helgen över och en jobbig vecka väntar.

RSS 2.0