Sista dagen i Gilleleje

Jaha, nu har tre veckor sprungit förbi. Idag var sista dagen i skolan och vi har genomfört 2st examen som gick helt okej. Fast jag tycker det är så tråkigt att lämna alla imorgon! Det ska och andra sidan bli roligt att träffa familjen och alla andra där hemma =)

Måste bara säga att de här tre veckorna har varit väldigt lärorika!! Utvecklingen under de här tre veckorna har varit stor och efter att ha varit nervös för avresan och nu efter de 3 veckorna konstatera att jag fått så mycket gör mig väldigt glad och det känns som om jag bestigit ett litet berg....

Vill säga tack till min underbara grupp MAGPEP! min rumskamrat Kristine! och mina stugkompisar! och hela Spanien gruppen! och den Turkiskiska gruppen! å heeeela klassen med alla lärare!!

Kram 

 


Teater igår och utflyktsexamen idag =)

Idag är det utflyktexamen, lite pirrigt men det SKA GÅ BRA! Igår hade vi vår Spanien kväll som blev olika inslag från en internationell kanalen Kuoni Channel International! Sjukt roligt kväll!!!!

Söta Ingeborg och Sofie





Mari och Anna-Maria

Åh känns tråkigt att måsta åka ifrån alla snart

Jag har hittat så mycket goa människor här och det kommer kännas tomt att åka härifrån. Men sånt är livet, det blir nog många som man kommer hålla kontakten med.

För övrigt gick det bra på båda examen momenten jag hade, det blev B på muntliga och C plus på sälj. Det känns bra =) På lördag är det dax igen, då är det utflykts examen och på lördag muntlig och sälj examen. Vi har dessutom en show vi i "Spanien" gruppen måste framföra och träna på tills på fredag, den ska hålla på i en timme. Dessutom är det skola hela dagarna från 09.00-19.15 och filmkväll på torsdag så det är fullt ös. På torsdag ska vi se svensk film, de andra veckorna har det varit en norsk och en dansk. Den norska var väldigt bra, den var Max Manus men den danska som jag inte minns namnet på var inte så underhållande.

Jag har glömt att berätta att vi var på utflykt i Köpenhamn, vi fick se lilla havsfrun och lite annat skoj. Vi fick också besöka Christiania å det var ju som att plomenera in i en annan värld -mycket intressant. Där köpte jag 3 st sjalar för 100 danska, dom e väldigt fina!

Nu ska jag ner och öva på min del av showen å sen e lunchen slut och dax för lektion.

Syns och hörs. Kraaaam


Gilleleje



Sitter och inväntar nästa tentamen....

Har precis gjort en examen som gick bra och ska snart in på nästa. Håll tummarna att det går vägen!!

Kanske undrar ni varför jag inte skrivit så mycket, anledningen är att vi har haft sjukt mycket att göra. Vi blev väckta med ett telefonsamtal i lördags och skulle stå redo i salen inom max 10min. Klockan var då 07.00 och dagen var inte slut förrän vid 22.00 och då skulle vi upprätta en ny destination och fick en MASSA uppgifter i olika sammansatta grupper, varav allt var under extrem tidspress. Jag hann äta frukost men varken lunch eller middag blev prioriterat av mig så vid slutet av dagen var jag nästan lite yr, då skulle vi hålla välkomnstmöte, som inte hunnits förberedad, inför hela klassen och lärarteamet.

Det var en utmanande dag och måste säga att det faktiskt var göj även om det var stressigt och hungrigt. Jag uppdaterar senare om andra saker vi har haft för oss under veckan, det har varit många roliga och utmanande dagar. Känns tråkigt att det bara är en vecka kvar med alla dessa underbara människor jag lärt känna.

Ha det bra så länge där hemma, syns snart =)

Kram

Kristine, min dejliga rumskamrat


Linda och jag


Mina trevliga stugkamrater: Norrmannen Öjvind och Dansken David


Mitt arbetslag vid "upprättandet av en detination" i Lördags.

Ny vecka, nya tag

Tentamen gick bra och jag känner mig peppad inför den här veckan =) Tror vi ska på tur imorn men vi får inte veta nått så det är spännande! Igår eftermiddag var första dagen som vi har haft tid att se oss för inne i byn, så jag, Linda och Hanna promenerade in. Jag shoppa lite till mig själv och så åt vi pizza.

Idag har vi haft lektioner hela dagen, efter aftensmad gick vio till pudehopparen (Pude=kudde) och jag lyckades dra på mig en pudehopp skada. Jag hoppade och landade fel, landade med ena benet rakt så knät böjde sig åt fel håll...ingen större skada dock men de gör lite ont.

Här kommer lite bilder i alla fall:


Linda och Hanna påväg till byn


Hanna


Linda









Sumoooo

Hahaha, har äntligen tömt minneskortet på kameran.....(å ja Maria dina Britney bilder är nu sparad på datorn) Tittade igenom bilderna från drakbåtsfestivalen då jag och Sabrina slogs med sumodräkter aaaaas skoj!!!





Tentamen times 2

Nu är det Söndag, så en vecka har redan sprungit förbi. Imorgon har vi två stycken tentamen, det är fortfarande fullt upp så det går inte att förbereda sig så mycket. Jag har dock humöret på topp och jag tror det kommer gå jättebra för mig och alla andra i min grupp.

Imorgon eftermiddag har vi lite ledig tid, så jag undrar vad man ska ta för sig då? Kanske åka in och titta i byn och se vart vi egentligen är...För övrigt så e det väldigt god mat här, och alla som känner mig vet att då det kommer i buféform...nja behöver jag säga mer? Imorgon dock ska jag vara lite bättre =)

Nu ska jag läsa lite till, genrepa en gång och sen sova för det blir en tidig morgon imorn.

Uppdaterar med bilder sen! Kram å puss

PS: Saknar alla er där hemma!!!

4:e dagen

Hej alla där hemma!

Här är det fullt upp vill jag lova, men på ett bra sätt. Vi jobbar på hela dagarna och det är både roligt (eller kanske inte ska säga roligt nu, betyder ju lugnt på dansk och norsk) och utmanande. Det där med Danskan hör till det som är utmanande men det kommer mer och mer. Jag har hittat många trevliga människor att umgås med här.

Nu sitter jag här och ska börja på min 4:e dag, känner mig lagom prirrig.

Saknar er alla där hemma! Nu ska jag gå in på Emys blogg och se om hon uppdaterat!

Kraaam

Nu bär det snart av igen och bloggen får liv på nytt

Jaha, ja det har blivit minst sagt lite bloggande på sista tiden. Känner liksom inte som om jag har nått att skriva å då gör jag inte det =) men nu, eller snarare på måndag, drar jag iväg igen och då får bloggen nytt liv!

Jag ska iväg till Danmark på Apollos reseledar utbildning, jag kommer att vara där i tre veckor och sedan bär det förhoppningsvis iväg någon annanstans i världen.

Just nu sitter jag i bussen på väg från Sundsvall och mot Stockholm. Jag har varit i Sundsvall och jobbat, hälsat på pappa och träffat vänner. Det har varit väldigt mysigt och det känns tråkigt att lämna alla! Fast och andra sidan längtar jag också till alla hemma i Stockholm som jag bara hinner träffa ikväll eftersom jag reser tidigt på måndag morgon.

Tack alla i Sundsvall för den här sommarn och för att ni gjort den underbar!

RSS 2.0