Thaimat!

I fredags lagade jag Thaimat till mamma, Maria, Öznur och mig själv. Maria och Öznur dukade fint medan jag stod framför spisen och det blev faktiskt riktigt gott!


Flygresan hem

Jaha, då skulle man hem då. Det kändes roligt på ett sätt men väldigt tråkigt på ett annat. Jag var små deppig och satt snällt och väntade i gaten medan kön in till flyget minskade.

När jag går ombord planet i Bangkok visar jag flyvärdinnan mitt boardning pass för att hon skulle kunna tipsa mig om vilken rad jag ska gå på. Flygvärdinnan rycker till och säger -come with me. Jag följer henne snällt och fattar inte riktigt varför hon stannar vid säterna längst fram i planet som är långt ifrån något jag sett tidigare. Hon gör en handrörelse mot sätet och går därifrån. Jag står gapandes och kollar på mitt boardingpass och ser att nummret stämmer. Jag ska sitta på first class! Plötsligt kan jag inte sluta flina som ett fån! Yeeees! Jag hinner knappt sätta mig innan flyvärden frågar vad jag vill dricka, jag ser att alla andra sitter med ett glas champange men av någon dum anledning säger jag vatten.

Vi snackar alltså säten som jag kan fälla ner i liggande ställning, säterna har olika former av massage, jag har ingen som sitter i anslutning till mig utan har verkligen ett eget space. Jag har kanske 150 filmer att välja mellan och massor av serier, spel och annat på min egna tv skärm. Jag kollar även in menyn som är utan dess like, tre rätter middagar, snacks, latte, champange med mera som kan beställas in när som helst under hela flygningen. -Jag bestämde mig för att få i mig så mycket som möjligt, det är ju inte alla dagar man flyger första class.

Senare vågar jag be om champange och jag känner mig fånigt glad när jag sitter och dricker champange och tittar på How I met your mother. Min flygvärd delar sedan ut en väska som innehåller tandborste, tandkräm, mist, bodylotion, vatten från Norge, tampong, strumpor och andra "nödvändigheter". Jag kände mig osäker om jag fick den eller om den bara var för låns....men vi flög ju första class så de e klart att vi fick den!

Det var en väldigt trevlig resa! Maten var jätte god, även om jag åt mig aldelens för mätt på brödet som serverades först och min plan att få i mig så mycket som möjligt gick åt skogen. Min flygvärd (som för övrigt var väldigt snygg) var så duktig att fylla på mitt champangeglas att jag till slut blev lullig och i samma takt tycktes blev How I met your mother, vänner och Raymond bli mer  och mer underhållande. Tillslut somnade jag med den härliga tjocka filten över mig och ni ska veta att jag sov gott!


Haaaaaappy



Oh yes!











Champange och Raymond!



Brödet var underbart!



Mamma frågade: Sofia är inte du rädd för någonting?...

...Jag svarade: Jo, om jag skulle vara under ett berg i en liten trång grotta, då skulle jag vara riktigt rädd. Det här är bilder tagna cirka en vecka efter mamma ställde den där frågan till mig.



Vi skulle på en grott tur, å den verkade ju trevligt



Här var grottan



Där skulle vi åka in!!!



Fy fan



Väl inne i grottan fick vi gå i land på några ställen där man kunde gå upprätt.
-Det här föreställde en två ankor



Det här en fisk



Det här föreställde ....



Sen blev det värre, vi åkte såhär 300meter och då ska ni veta att det gick
inte att fota där det var som värst!

Tro det eller ej men jag överlevde!

Inte mycket skrivet på ett tag

Nu är jag hemma och jag har inte skrivit på ett tag eftersom de som läser bloggen kan jag ju prata med. Men jag tänkte göra två inlägg till om Thailandsresan eftersom uppdateringen var dålig på slutet och min resa hem var allt ifrån normal! Sen blir det väll inlägg lite nu och då, om jag har nått roligt att lägga upp eller bara inte har något bätte för mig.




RSS 2.0