Trang

Nu ar jag i Trang och ser mig om, har ar det fint och ratt sa lugnt. Tankte att jag skulle ta och folja med en kompis ut pa ett gummiplantage och "plocka" gummi innan jag aker hem.

Jag vill inte aka fran varmen men jag langtar hem till alla dar hemma och efter att ha last om nybakadebullar och kakor i boken "man som hatar kvinnor" har jag en obeskrivlig langtan efter nybakade bullar!!! Sa det maste bakas nar jag kommer hem. Jag langtar ocksa efter lasange och hardbrod med edamer eller hushallsost pa...ja listan blir lange och lange. Jag kommer sjalvklart att sakna mycket av thaimaten, jag har hittat mycket som jag tycker om! For nagon dag sedan var jag hos en kvinna som larde mig laga en av de ratter jag tycker om och hon har sagt att hon ska lara mig en supergod curryratt, pad thai och kyckling med chili och basilika mmmm jattegott! Sa nu blir Kenta glad nar jag kommer hem och lagar myragg =)

Nu ska jag fixa lie annat pa internet, saknar er!!!!!!

Saaaaknar er!!!

Oj vad det kanns tomt!!!!!!

Igar akte mamma och Maria hem och jag fortod inte hur mycket jag skulle sakna dem forran dom akt. Hela dagen kandes tung, vi har ju haft det sa kul under de har veckorna.

Men det drojer inte sa lange forran vi ses igen


Sim salabim!

Nu är vi på Phuket, varken jag eller mamma orkade hålla god min längre...-Koh Samui var inte alls roligt! Jag var det första som bröt isen och sa att jag ville därifrån, det var inte svårt att få med sig mamma och Maria och inom loppen av någon timme var mammas och Marias inrikesflyg ombokat så att det gick från Phuket istället för Koh Samui inför hemresan, hotell bokat och resa från Koh Samui till Phuket. Resan var som vanligt ett jobbigt äventyr och jag hann få iallafall ett utbrott innan vi var framme, men nu är vi här! Vi bor på ett jättemysigt hotell i Patong och vi njuter för fulla muggar.

Saknar er därhemma!!!


Da var det 2009!

Ja da ar vi inne pa 2009, varst vad det gar fort. Vid midnatt small det rejalt utanfor var balkong. Jag ar inte sa mycket for fyrverkerier aven om det ar fint att titta pa. Vi skalade med vara plastglas fyllda med pepsi vid tolvslaget. Det blev inga nyarsloften...det nya aret ska forhoppningsvis fortsatta lika bra som 2008. Jag lovar ju mig sjalv varje sondag att jag ska trana lite mer och skippa godiset sa det ar ju inget speciellt lofte for nyaret. Hoppas att alla darhemma haft en bra nyarsafton och alla vi har halsar sa gott till farbror Jalle och andra andra!

Gott Nytt Ar!


Har ar lite bilder fran vart balkongfirande

RSS 2.0