Uppdatering =D Onsdag 21.00

Ja här kommer lite update på vad vi haft för oss och lite bilder...

 

Låt oss börja för två dagar sedan då vi gick på promenad, vi svängde även förbi och hejade på strandkillarna. Vi satte oss och snackade och hur som helst så  flög tiden iväg och vi satt där tills det blev mörkt innan vi drog oss hem. De är kul att sitta och bara snacka massa, äta glass och dricka nån barcardi, och det är väldigt intressant att höra om dessa människors liv. Hur de kom till Thailand och hur deras liv ser ut, en av killarna var bara här på semester och bor i vanliga fall i Söderhamn medan de andra fortfarande jobbar med det han en gång lämnade här.

 

Sedan har vi hunnit haft ännu en hälig stranddag, eller jag halva dagen och Hanna hela. Vi fick sällskap av en liten eremitkräfta på solstolen. Efter det kollade vi på Patong Carneval 2009, det gick ett tåg genom Patong och vi satte oss och åt goda vårrullar, friterade räkor och de godaste fiskbullar (på pinne) jag någonsin ätit! -Servera det där hemma på burk så ska nog även jag kunna äta fiskbullar utan motstånd!

 

På kvällen skulle Carneval ståhejet fortsätta nere på stranden och strandgrabbarna ville att vi skulle möta dom och gå runt en sväng, så under kvällen satt vi med dom under ett parasoll som skydd för regnet –Vad är det med marknader och regn? Hör de alltid ihop!?

 

Idag har jag och Hanna promenerat till Kalim, vi bredde ut oss i solen vid några klippor och såg fascinerat (och lite äcklat) på en massa krabbor med långa ben som sprang omkring. Påvägen tillbaka stannade vi och åt lunch på en JÄTTEMYSIG restaurang som var på klipporna ner mot stranden, ni kan se utsikten från vårt bord på en av bilderna nedan.

 

Ikväll var vi återigen på Carnevalen men nu på ett annat hörn av Patong som har en lite annan atmosfär, det var mycket mer försäljning av mat och kläder med mera och så hade de konserter på en stor scen. Å vi upptäckte en ny smaksensation –Krabbkött på pinne! Mycket goa grejer på pinne i detta land.

 

Jag köpte ett enkelt vitt linne (29 bath=6 kr) eftersom jag lyckats grisa ner mitt förra med mat, Hanna köpte ett par shorts (59 bath=12 kr) för att sova i. Å nu ligger vi i sängen, jag med datorn i knät och Hanna filosoferandes med mp3 på högsta volym  spelandes på ”All I want for christmas is you” med Mariah Carey.

 

Imorgon blir det stranden och besök på Immigration Office för nya stämplar i passet.

 

Å Anna nu ska videon funka =D

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Det går inte att se videon den säger att vi måste vara vänner... jag som stängde av spotify, stängde dörrar för att kunna njuta hämningslöst här på jobbet :D

2009-12-17 @ 13:57:43
Postat av: Sketa

neej sofia den funkar inte den e fortfarande privat så bara du kan se den -.-'

2009-12-17 @ 16:05:57
URL: http://mria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0